Ik ga samen met jou aan de slag om jouw doel te bereiken

Janiek

Ik ben zelf nooit echt te zwaar geweest en wist mij altijd prima op gewicht te houden. Nu weet ik dat ik dat op een heel verkeerde manier deed, namelijk door niet of veel minder te eten. Maar toen ik tegen de 50 liep, werkte dat niet meer. Tijdens mijn wintersport in 2016 knapte de drukknoop en de rits van mijn skibroek steeds open op het moment dat ik mijn skischoenen aantrok. Ik voelde me plofferig en vooral niet fit. Ik was toen ook in de volle voorbereiding voor mijn vrouwensportschool hart for her Westervoort en werd op dat moment keihard geconfronteerd met mijn eigen fitheid. Ik wist dat sporten alleen niet voldoende zou zijn om weer op een gezond gewicht te komen en ik realiseerde mij dat er met mij veel meer vrouwen zijn die met het zelfde zaten. 

Ik maakte kennis met PS. food & lifestyle, toen nog PowerSlim, tijdens mijn opstartfase van de sportschool. Vanaf het eerste moment was ik enthousiast. Het afvallen met dit programma heb ik ervaren als een feestje. Elk eetmoment van de dag een ander product uitproberen en proeven, regelmatig eten, geen honger, heerlijke producten en lekkere, nieuwe recepten en direct aantoonbaar resultaat. De ketosestick die aangaf dat ik in ketose zat na drie dagen gaf een kick. Het plofferige gevoel werd direct al veel minder. Ik voelde me fit en vitaal. Al heel snel viel ik 10 kg af. En ze blijven eraf. Met PS. food & lifestyle heb ik veel geleerd over gezonde voeding en ik pas het nog dagelijks toe. Daarmee blijf ik nu heel stabiel in mijn gewicht. Dit programma is een totaal pakket, waarmee je niet alleen afvalt, maar ook leert om op gewicht te blijven en dat past precies bij mijn visie voor hart for her. 


In mijn sportschool wil ik vrouwen meer bieden dan alleen de fysieke inspanningen van de sportschool. Ik wil ze helpen naar een gezondere leefstijl om ze daarmee meer in fysiek, geestelijk en sociaal in balans te brengen. 

Omdat ik uit ervaring kan spreken, kan ik met volle overtuiging met mijn klanten aan de slag gaan. Ook mannen begeleid ik bij het afvallen. Ik maak met hen afspraken buiten de openingstijden van het hart for her circuit om. 
De resultaten zijn geweldig. Cliënten genieten, net als ik, van heerlijk eten en vallen toch af. En dat op een gezonde manier. Hoe mooi is dat? Soms gaat het zo snel dat het lijkt of de dames smelten. Die opmerking is altijd goed voor een heerlijke lach. Ik ben zo trots op ze !

Het is mooi om samen de echte uitdaging om op gewicht te blijven aan te gaan. Dan blijf ik de cliënten één keer maand terug zien. De hoofdstukken in de map over gewichtsbehoud geven de cliënten erg veel steun. Zo leren ze nog meer over voeding en over zichzelf. Kennis die ze altijd weer kunnen blijven gebruiken in hun  nieuwe gezonde leefstijl.


PS. food & lifestyle en hart for her zijn een perfecte match.  

Ik wil graag een kennismakingsgesprek afspreken voor PS. food & lifestyle

Vul hieronder jouw contactgegevens in, zet svp je telefoonnummer en het woord "PS" in het vak "bericht" en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.


Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.