Voor een blijvend resultaat

Op deze manier is het een feestje,

waarbij je persoonlijke begeleiding krijgt van één van onze PS. food & lifestyle coaches bij hart for her Westervoort.

PS. food & lifestyle is geen dieet, maar een verandering van je leefstijl. Het is een programma waarbij je niet mínder gaat eten, maar anders leert eten. Het programma is zo ontwikkeld dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en dit zal jouw motivatie zeker goed doen!
Wil jij starten met het programma, dan gaan wij als gekwalificeerde- en zeer ervaren (voeding)coaches van PS. food & lifestyle en hart for her eerst met jou in gesprek. Dit duurt ongeveer een uur. Hierin praten we over jouw gezondheid, je voedingspatroon, eventuele eerdere afslankpogingen, en het resultaat , je wensen en dromen, en tenslotte de complete uitleg over het programma. Aansluitend krijg je een volledige lichaamsanalyse.  Aan de hand hiervan bepalen we samen wat haalbaar is, maar jïj bepaalt uiteindelijk jouw streefgewicht.

Samen investeren we in een blijvend resultaat !

Goed advies, grote betrokkenheid, persoonlijk contact, intensieve begeleiding én de allerlekkerste producten met een uitgebalanceerde samenstelling, rijk aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit: dát is wat wij je bieden.
Je werkt toe naar een bewust voedingspatroon waarbij genieten mag.

Voordelen

·        afgestemd op je persoonlijke situatie
·        lekkere producten
·        verantwoord voedingspatroon
·        makkelijk vol te houden
·        eiwitrijke voeding, minder koolhydraten
·        behoud van je spiermassa

Wekelijks consult
 

Niet crashen, geen dieet, wél een gezonde leefstijl! 

Wekelijks gaan we kijken hoeveel jij bent afgevallen en we meten en bespreken het resultaat. Wat ging je goed af die week en welke uitdagingen verwacht je? Samen bespreken we hoe het gaat.

De rest van leven plezier!
Doordat je 6 eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden. En ook na het behalen van je streefgewicht blijven wij jou persoonlijk begeleiden, zodat je ook leert je nieuwe eetpatroon en leefstijl zelf vast te houden. We gaan dan samen zoeken naar de leefstijl die het beste bij je past.

Ik wil graag een kennismakingsgesprek afspreken voor PowerSlim.

Vul hieronder jouw contactgegevens in, zet svp je telefoonnummer in het vak "bericht" en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.

Adresgegevens

hart for her Westervoort
Kerkstraat 1
6931 DR Westervoort


Openingstijden

maandag:    07.30 – 12.00 en 17.00 – 20.00

dinsdag:       07.30 – 12.00 en 17.00 – 20.00

woensdag:   07.30 – 12.00

donderdag:  07.30 – 12.00 en 17.00 – 20.00
vrijdag:          07.30 – 12.00

zaterdag, zon- en feestdagen gesloten