Wat kost PS. food & lifestyle?


Je wil natuurlijk graag weten wat dit programma kost. Dit is voor iedereen verschillend. Per persoon verschilt het hoeveel kilo’s je wil afvallen. Maak daarom vrijblijvend een afspraak, dan kunnen wij samen met jou bekijken welk streefgewicht je wil behalen.

Het advies is om te starten met een starterspakket om je wegwijs te maken met het programma. Dit pakket bevat 7 dagdoosjes met voor elke dag 6 PS. producten.

Je kan dan een week lang proeven wat je wel en niet lekker vindt. Het toegevoegde weekmenu zal je hierin wegwijs maken. In deze eerste week zal jij al je eerste resultaat behalen.

In het startpakket zit een shaker, een startersbrochure, supplementen voor 30 dagen en een gratis kookboek ter waarde van 19,95 euro met de meest heerlijke recepten die makkelijk te bereiden zijn.

 


Het starterspakket bevat alle producten van PS. food & lifestyle die je voor 7 dagen nodig hebt en kost 159 euro. 


Na je eerste week stellen we een weekmenu samen aan de hand van producten die jij het lekkerste vindt. Gemiddeld besteed je tijdens de 1e strikte fase 12,5 tot 15 euro per dag aan producten. Je bespaart in die periode op veel producten die je normaal in de supermarkt koopt.

Om tot een goed resultaat te komen adviseren wij jou om het programma van PS. food & lifestyle strikt te volgen en dan is de wekelijkse coaching geheel GRATIS. Ik wil graag een kennismakingsgesprek afspreken voor PS. food & lifestyle.

Vul hieronder jouw contactgegevens in, zet svp je telefoonnummer in het vak "bericht" en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.