Slank & Fit

Het Slank & Fit programma bij hart for her Westervoort is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen met normale voeding. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde leefstijl te realiseren. Jouw coach helpt jou op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid. Tijdens het volgen van het 6-weken programma mag je onbeperkt komen sporten. Ook bij het sporten wordt je persoonlijk begeleid, kan je komen wanneer het jou uitkomt en train je op je eigen niveau.

Het is meer dan alleen afvallen, namelijk:

  • positief in het leven staan
  • controle over je eigen lichaam en gewicht
  • de manier om je beter te voelen en om te genieten van het leven
  • aandacht voor eten, bewegen en relaxen


Voordelen:

  • wekelijkse figuuranalyse
  • wekelijks een persoonlijk menu op maat
  • toegang tot een handige app op je mobiel
  • wekelijkse opdrachten online om inzicht te krijgen in je leefstijl


Zo maak jij van hart for her jouw nieuwe leefstijl.

Start nu en wees Slank & Fit in de zomer!!Eten

Het Slank & Fit programma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van jouw werk én het aantal uren dat je sport. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt met exclusieve toegang tot onze app!

Het voedingsadvies dat je ontvangt is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende en gebaseerd op de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Het is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt.

Het Slank & Fit voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon, bewegen en relaxen. 

Bewegen

Het Slank & Fit programma zorgt ervoor dat gezonde beweging een vast onderdeel van jouw gezonde leefstijl wordt. Jij gaat ervaren wat lichaamsbeweging voor jou doet en je gaat het verschil voelen, zowel geestelijk als lichamelijk. Je gaat wekelijks werken aan je lichamelijke conditie en fitheid met als doel: lichaamsbeweging tot vast onderdeel maken van jouw gezonde leefstijl en verantwoord afvallen. 
De circuittraining van hart for her is hiervoor heel geschikt.

Je traint wanneer het jou uitkomt, je wordt persoonlijk begeleid en je traint/beweegt op je eigen niveau.
Door onze hydraulische weerstand is de kans op blessures minimaal. Sterker nog, heb je een blessure, dan nóg is ons circuit bij uitstek geschikt om toch in beweging te kunnen blijven. 

Relaxen

Slank & Fit zorgt dat je heel bewust gaat werken aan de balans tussen inspanning en ontspanning. Wil je fit zijn én blijven, dan is het van groot belang dat je lekker in je vel zit. Daarom ga je tijd maken om te relaxen en werken aan je mentale gezondheid. Je gaat tijd voor ontspanning inbouwen in jouw leven en regelmatig heel bewust kiezen voor een moment voor jezelf.

Gezond leven, een fit lichaam creëren, een gezond gewicht bereiken, het is binnen handbereik bij hart for her Westervoort!

Wordt hart for her ook jouw nieuwe leefstijl?

 

Aanmelden voor Slank & Fit

Vul hieronder jouw contactgegevens in, zet svp je telefoonnummer en de woorden "slank & fit" in het vak "bericht" en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.

Adresgegevens

hart for her Westervoort
Kerkstraat 1
6931 DR Westervoort


Openingstijden

maandag:    07.30 – 12.00 en 17.00 – 20.00

dinsdag:       07.30 – 12.00 en 17.00 – 20.00

woensdag:   07.30 – 12.00

donderdag:  07.30 – 12.00 en 17.00 – 20.00
vrijdag:          07.30 – 12.00

zaterdag, zon- en feestdagen gesloten