Het team van hart for her Westervoort

Janiek

In september 2016 ben ik begonnen met hart for her Westervoort. Het is mijn passie om vrouwen in beweging te brengen en te houden, letterlijk en figuurlijk, op weg naar een gezondere leefstijl. Door mijn opleidingen als fysiotherapeute en operatie-assistente heb ik veel kennis van het lichaam, spieren en gewrichten. Ook ben ik opgeleid als voedingscoach bij PowerSlim en Benfit. 

Alle leden zijn mij even lief. Of je nu 1x per week of vaker komt sporten, of ik je wel of niet mag begeleiden met afvallen. 
Ik wil graag dat je sporten weer leuk gaat vinden. Dat je het prettig vindt om te komen, dat je je goed voelt tijdens en na het sporten.
Daarom is hart for her niet ingericht als een gewone sportschool, maar heb ik geprobeerd om een huiselijke sfeer te maken met een grote koffietafel als middelpunt.
Je mag je thuis voelen bij hart for her. 

Begeleiding in het circuit vind ik erg belangrijk, ik let goed op je en zal aanwijzingen geven hoe jij je oefeningen nog beter en efficiënter kan uitvoeren. Maar als het nodig is, zal ik je afremmen. 
Je hoeft je nooit alleen te voelen in het circuit.

Reacties van leden zijn hartverwarmend. Het raakt me dat hart for her al bij veel leden zo veel positiefs heeft gebracht op lichamelijk, geestelijk en zelfs sociaal gebied. Samen maken we de wereld 1 miljoen vrouwen sterker, één voor één.
Met hart for her bereik ik precies wat ik voor ogen had, toen ik in 2016 begon en daar ben ik erg dankbaar voor.

Ik hoop nog lang te mogen genieten van zo veel warmte en sportiviteit onderling met de leden en in ons team.
 

Diana

Mijn naam is Diana Zweers-Hofs. Samen met mijn man Pascal en onze dochter Fenna wonen we in het gezellige Westervoort.

Tijdens mijn opleiding tot sportmasseur zocht ik naar een stageplek. Een plek waar ik veel kon leren en  waar ik me op mijn plek zou voelen. hart for her sprak me direct aan en ook de achtergrond van Janiek (fysiotherapie) paste precies in mijn plaatje. Dit deed mij besluiten om de stoute schoenen aan te trekken en een afspraak te maken. Dit resulteerde in een proefdag. Al vanaf deze dag één voelt hart for her aan als een warm bad. Bovendien heb ik een erg leuke groep dames waarmee ik mag werken. Nu twee jaar later ben ik ontzettend blij dat ik deze stap destijds heb gezet.


Wat mij persoonlijk erg aanspreekt is dat iedereen op haar eigen niveau kan trainen. Topsporters, recreatieve sporters of revaliderende sporters het maakt allemaal niet uit bij hart for her. Deze verschillende niveaus maken het voor mij erg afwisselend, leuk en interessant. Verder vind ik het bijzonder om te zien hoe dames veranderen na een paar weken sporten …. en dan bedoel ik niet alleen figuurlijk maar ook qua gemoedstoestand. En van al die vrolijke gezichten, daar geniet ik dan weer van.


Ondertussen heb ik niet stilgezeten. Via hart for her heb ik de opleiding tot Benfit voedingscoach afgerond. Een ontzettend leerzame opleiding waar ik direct mee aan de slag ben gegaan en al hele mooie resultaten heb behaald. Normaal en vooral voldoende eten dat is waar Benfit voor staat. Weer bewust worden gemaakt van wat je allemaal wel en niet mag eten. Ik merk dat veel mensen dit aanspreekt. Mocht ik je interesse hebben gewekt of wil je weten wat ik als voedingscoach voor je kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met me op voor meer informatie. 


Als laatste wil ik nog even kwijt dat ik het ontzettend naar m’n zin heb bij hart for her en hoop dat ik jullie nog heel lang mag coachen….tot snel bij hart for her.

Marijke

Ik ben Marijke Grob en ik ben  Powerslim coach bij hart for her Westervoort.
 

Als ervaringsdeskundige deel ik graag mijn enthousiasme over Powerslim. 

Door : wekelijkse begeleiding, duidelijke adviezen, lekkere producten, grote variatie in menu's en mooie resultaten heb ik geleerd heel bewust  te gaan eten! 

Daarnaast ben ik ook volop gaan bewegen en ben ik na ruim 10 jaar nog steeds 40 kg, lichter en helemaal in balans en voel mij blij en happy.


Ik vind het een uitdaging om jou te helpen een nieuwe gezonde leefstijl te ontdekken. Met PowerSlim zetten wij samen de stap  naar jouw gezond gewicht. Ik weet zeker dat jij ook enthousiast zal zijn over het programma van PowerSlim.


Geniet dat je weer in balans komt!

Adresgegevens

hart for her Westervoort
Kerkstraat 1
6931 DR Westervoort


Openingstijden

maandag:    07.30 – 12.00 en 17.00 – 20.00

dinsdag:       07.30 – 12.00 en 17.00 – 20.00

woensdag:   07.30 – 12.00

donderdag:  07.30 – 12.00 en 17.00 – 20.00
vrijdag:          07.30 – 12.00

zaterdag, zon- en feestdagen gesloten