hart for her is anders

hart for her is er speciaal voor vrouwen. Iedereen is welkom. Onze deur staat voor je open.

Wat je beweegreden ook is: Wil je fit worden of blijven? Wil je een betere conditie? Wil je sterker worden? Zoek je ondersteuning bij een gezondere leefstijl? Of heb je alleen behoefte om in beweging te komen? Bij hart for her Westervoort kan je daar aan werken in ons fantastische circuit met hydraulische apparaten. En wat wij heel belangrijk vinden: we werken er samen aan!

Door de afwisseling in het circuit train je je spieren, je conditie én je uithoudingsvermogen en dat allemaal op het niveau dat bij jou past. De apparaten hoef je niet in te stellen in hoogte of met gewichten, daarom kan je meteen starten. De apparaten maken gebruik van hydraulische weerstand en daarom is het een heel veilige manier van sporten. Ook als je blessures hebt of niet volledig belastbaar bent.  Ook als je heel fit bent en veel kracht hebt, kan je trainen op jouw niveau. Hoe hoger je tempo hoe zwaarder je training is.

Trainen bij hart for her is efficiënt en heel effectief. Je komt wanneer het jou uitkomt en binnen 30 minuten ben je klaar.  We maken het gezellig, gaan fijn met elkaar om en we zorgen dat je je goed gaat voelen. Tijdens het sporten letten we goed op je om te zien of je de oefening goed uitvoert. Het maakt niet uit of je al vaker bent geweest of pas begint. Waar nodig zullen we je helpen en motiveren om het beste uit jezelf te halen. hart for her is leuk, het verveelt niet omdat je snel van toestel wisselt, omdat je het samen met anderen doet. Wij willen dat jij sporten leuk gaat vinden. Want alleen zo hou jij het vol. Daarom staat hart for her Westervoort voor Friendship, Feelgood en Fun. Je gaat je lekkerder en sterker voelen, omdat je sterker wordt en je energieniveau, je conditie en je uithoudingsvermogen omhoog gaan. 

Wij begrijpen dat je eerst graag kennis wil maken. En dat kan. Je bent altijd welkom om even binnen te komen en de sfeer te proeven, de koffie en thee staan klaar. 
Wil je ons circuit graag een keer uitproberen, dan maken we graag een afspraak voor een proefles. Dat is gratis en vrijblijvend, zodat jij je niet gedwongen hoeft te voelen om direct een beslissing te nemen. 

Adresgegevens

hart for her Westervoort
Kerkstraat 1
6931 DR Westervoort


Openingstijden

maandag:    07.30 – 12.00 en 17.00 – 20.00

dinsdag:       07.30 – 12.00 en 17.00 – 20.00

woensdag:   07.30 – 12.00

donderdag:  07.30 – 12.00 en 17.00 – 20.00
vrijdag:          07.30 – 12.00
zaterdag, zon- en feestdagen gesloten