Proefles

Als je bij ons binnenkomt, word je door ons verwelkomd en zullen we beginnen met een rondleiding. Daarna maken we verder kennis en vullen we het intake-formulier in, zodat wij weten op welke manier wij het beste rekening met jou kunnen houden tijdens je eerste workout. 
Je krijgt van ons een kaartje met onze openingstijden en onze tarieven.
Wij leggen uit hoe ons intervalcircuit werkt en laten je kennismaken met alle apparaten die we hebben. We laten je voelen hoe je zelf de weerstand bepaalt op onze hydraulische apparaten. En dan begeleiden we je verder, terwijl jij je eerste  training doet. Na je training krijg jij de kans om aan onze koffietafel even bij te komen. Er staat koffie, thee en vers water voor je klaar. Aan de koffietafel raak je misschien al direct in gesprek met andere dames. Daarna gaan wij samen jouw training bespreken en natuurlijk hopen wij dat jij dan net zo enthousiast bent over ons circuit als wij.
 
Ben jij nieuwsgierig naar wat hart for her voor jou kan betekenen en wil je hart for her een keer uitproberen? Dat kan!
We maken graag een afspraak met jou voor een eerste kennismaking. Dat is gratis en vrijlblijvend.
Vul hieronder het contactformulier in om een proefles aan te vragen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw proefles in te plannen.
 
Graag tot gauw!


Ik wil graag een gratis en vrijblijvende proefles afspreken

Vul hieronder het contactformulier in en zet je telefoonnummer in het vak "bericht", dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om jouw eerste proefles in te plannen. 

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.

Adresgegevens

hart for her Westervoort
Kerkstraat 1
6931 DR Westervoort


Openingstijden

maandag:    07.30 – 12.00 en 17.00 – 20.00

dinsdag:       07.30 – 12.00 en 17.00 – 20.00

woensdag:   07.30 – 12.00

donderdag:  07.30 – 12.00 en 17.00 – 20.00
vrijdag:          07.30 – 12.00
zaterdag, zon- en feestdagen gesloten