Veel gestelde vragen

Wat is hart for her?

hart for her biedt een interval circuit training in 30 minuten. Door het veilige gebruik van hydraulische apparaten is hart for her geschikt voor iedere deelnemer.  Iedereen van welk fitnessniveau ook kan sporten bij hart for her.
hart for her is veilig omdat het automatisch de weerstand aanpast aan jouw inspanning. In het circuit kan worden getraind op spierkracht, uithoudingsvermogen, conditie, concentratie, coördinatie en balans. Door de afwisselingen in het circuit gaat hart for her niet snel vervelen. In het circuit is aandacht voor persoonlijke begeleiding door ervaren coaches. 
hart for her vind je in meer dan 30 plaatsen in Nederland. 

Is hart for her wetenschappelijk onderbouwd?  

Ja, hart for her is het resultaat van wetenschappelijk onderzoek door deskundige bewegingstherapeuten. Dit onderzoek heeft geresulteerd in het gebruik van hydraulische apparatuur in fitness clubs, ziekenhuizen en revalidatiecentra.

Is hart for her ook veilig voor ouderen? 

Ja! Vanwege de dubbele positieve eigenschappen van hydraulische weerstand is er geen vaste kracht die tegen de spieren of gewrichten in werkt. hart for her is veilig, leuk en erg effectief voor alle leeftijden.

Krijg ik spierpijn van hart for her?

Waarschijnlijk niet, want hart for her maakt gebruik van hydraulische apparatuur; er is geen negatieve terugslag (zoals bij gewichtstraining) waardoor de kans op spierpijn minimaal is.


Krijg ik spierballen van hart for her?

Nee, om dezelfde reden dat je geen spierpijn krijgt. Er is géén negatieve weerstand in hart for her die nodig is om grotere spieren te bouwen. Wat je zal merken is dat je spieren sterker, gevormder en slanker worden. Het voordeel van sterkere spieren is een verhoogde stofwisseling, dus je gaat meer calorieën verbranden gedurende alledaagse activiteiten.


Waarom heeft hart for her tussenstations?

De tussenstations hebben twee doelen. Voor de mensen die hoge inspanningen leveren op de hydraulische apparaten functioneren ze als rust-station en geven het hart de mogelijkheid in een lagere hartslagzone te komen. Voor mensen die niet zo een hoge inspanning leveren, functioneren ze als aerobe stations en verhogen de hartslag. Door de interval vorm worden calorieën effectief verbrand. Bovendien is het leuk om te doen omdat het afwisselend is. De oefeningen op de tussenstations zijn steeds verschillend.


Hoe kan het dat je met hart for her zo snel vet verbrandt in 30 minuten?

Je verbrandt calorieën gedurende de oefeningen. Op elk apparaat bij hart for her train je twee belangrijke spiergroepen, maar ook je houdingsspieren, waardoor je meer spieren inzet en zo meer calorieën verbrandt. Een bijkomend voordeel is dat niet alleen je lichaamsvormen zullen veranderen, maar ook je lichaamshouding. Dit is heel belangrijk voor hoe jij je voelt.


Ga ik afvallen door hart for her? 

Ja en nee. Je gaat vet verbranden in 30 minuten met hart for her. En omdat je spierkracht vergroot wordt, ga je in spier(gewicht) toenemen. Je zal merken dat je lichaams-samenstelling verandert en dat je centimeters kwijtraakt.
Wil je echt afvallen dan is het meestal ook nodig om naar je voeding te kijken en daar aanpassingen te maken.


Wat kan hart for her voor mij betekenen? 

De grootste voordelen van hart for her zijn:

  • je verliest centimeters, want er wordt vet verbrand
  • je spieren worden krachtiger
  • je conditie en uithoudingsvermogen worden verhoogd
  • je coördinatie en balans verbeteren
  • je gaat er beter uitzien en je voelt je fitter
  • je traint met 'hart for her' ook je belangrijkste spier.....je HART!


Ik heb nog nooit getraind, kan ik hart for her doen? 

Ja, iedereen van welk fitness niveau dan ook kan 'hart for her' doen. 'hart for her' is veilig omdat de weerstand zich aanpast aan jouw inspanning. Hoe harder of hoe sneller je duwt, hoe meer weerstand. Als je vermoeid raakt gedurende de oefening en je dus minder kracht zet, neemt de weerstand automatisch af. Natuurlijk zullen wij jou motiveren om het beste uit jezelf te halen of je afremmen als dat noodzakelijk is.


Ik wil heel graag een proefles doen, voordat ik beslis of ik lid word, kan dat?  

Voor een proefles maken we graag een afspraak, zodat we zeker weten dat we voor jou genoeg tijd en aandacht hebben om je alles uit te leggen over hart for her. Klik hier om te lezen hoe de proefles gaat. Klik hier om een proefles aan te vragen.

Je bent altijd welkom om gewoon binnen te komen en de sfeer te proeven bij hart for her Westervoort. Wij vinden het altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en ons enthousiasme over hart for her te delen. 

Ik heb een proefles gehad, maar ik vind het lastig om nu al te beslissen over een abonnement, wat raad je mij aan?


Als jij na je proefles nog niet zeker weet of je écht lid wil worden, raden wij je aan om hart for her 5 weken uit te proberen. Zo kan jij in 5 weken ervaren hoe hart for her voor jou een verschil kan maken. 


Ik wil graag een gratis en vrijblijvende proefles afspreken

Vul hieronder het contactformulier in en zet je telefoonnummer in het vak "bericht", dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om jouw eerste proefles in te plannen. 

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.

Adresgegevens

hart for her Westervoort
Kerkstraat 1
6931 DR Westervoort


Openingstijden

maandag:    07.30 – 12.00 en 17.00 – 20.00

dinsdag:       07.30 – 12.00 en 17.00 – 20.00

woensdag:   07.30 – 12.00

donderdag:  07.30 – 12.00 en 17.00 – 20.00
vrijdag:          07.30 – 12.00
zaterdag, zon- en feestdagen gesloten