Wat leden zeggen over sporten:


  • Wat ben ik blij dat er een vrouwensportschool in Westervoort is gekomen. Voor mij is het zo belangrijk om te sporten, maar een gewone sportschool is niets voor mij. Hier voel ik mij wel thuis.
  • Goede begeleiding, altijd een hartelijk welkom.
  • Door hart for her heb ik weer meer energie. Door de gezelligheid er om heen heb ik iedere keer weer zin om te gaan.
  • Wat een warm welkom en een gemoedelijke sfeer, laagdrempelig, uitnodigend en persoonlijk. Erg fijn!
  • Wat ben ik blij dat ik door hart for her coaches werd aangesproken op de markt. Mijn leven is veranderd. Dankzij hart for her heb ik weer energie en voel ik me veel vrolijker. Ik ben altijd blij als ik weer kan gaan sporten.
  • Binnen 6 maanden van een te krappe XL naar een M. Ik voel me 10 jaar jonger.
  • Sinds jaren sta ik uitgerust en met veel zin om de dag te beginnen op. Ik voel me weer levend. Het is een heerlijk half uurtje bewegen.
  • Ik sport al anderhalf jaar bij hart for her. Ik voel me sterker energieker. Al lang had ik bij het traplopen last van zere knieën, maar mijn klachten zijn duidelijk verminderd. Dank voor jullie positieve support.
  • Mijn kleinzoon vroeg aan mij of ik wilde armpje drukken met hem. Hij stond heel stoer te doen. Al vrij snel drukte ik hem zo op tafel en hij was super verbaasd. Ik zei: "Ja, oma zit op sporten!"


Wat leden zeggen over PS. food & lifestyle:

Annemiek: Ik leerde PS. food & lifestyle, toen nog PowerSlim, een aantal maanden geleden kennen via een kennis. Wat mij opviel was, dat er erg veel variatie is in het assortiment en dat verbaasde mij een beetje, want de o, zo lekkere wafeltjes en muesli met chocolade, dat gaat toch niet samen met gewichtsverlies?
Wel nieuwsgierig geworden bezocht ik de site van PS.food & lifestyle. Het hele concept gaf mij meteen vertrouwen dat het met mij goed ging komen. Ik wilde 11 kg kwijt. Nu nog een coach zoeken en dat werd Janiek van hart for her Westervoort. Een telefoontje naar haar leverde al direct een soort van klik. Hoewel zij op die dag met vakantie ging, kon ik toch direct komen voor een kennismaking. Dat voelde écht goed en Janiek gaf mij het vertrouwen dat ik me weer fit en vitaal zou gaan voelen. 
De uitleg vond ik erg fijn en persoonlijk, daar kreeg ik wel energie van. Nu ben ik ongeveer 8 weken verder en ik ben 10 kg lichter. Elke week heb ik een afspraak met Janiek en wordt ik gewogen en gemeten. Ik blijf straks elke maand terugkomen gedurende een jaar om mij op de juiste weg te houden en de goede keuzes te maken. Ik ben bijna op gewicht en ik ga zeker door, want dit wil ik nooit meer kwijt.


Adresgegevens

hart for her Westervoort
Kerkstraat 1
6931 DR Westervoort


Openingstijden

maandag:    07.30 – 12.00 en 17.00 – 20.00

dinsdag:       07.30 – 12.00 en 17.00 – 20.00

woensdag:   07.30 – 12.00

donderdag:  07.30 – 12.00 en 17.00 – 20.00
vrijdag:          07.30 – 12.00

zaterdag, zon- en feestdagen gesloten